Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Polyfoniska till Samsung T100 ?


the_nice_1

Recommended Posts

jag undrar hur man överför midi-låtar till Samsung SGH-T100...jag fick med en sladd när jag köpte telefonen men med programmet gick det inte...

finns det något annat program som man kan skicka midi-filer direkt till mobilen?

MVH /Micke

Link to comment
Share on other sites

Har du läst FAQ på Samsungs site om hur man laddar ner polyfoniska signaler till T100?

Så här står det:

"Hej! Några polyfoniska signaler för N620 och T100 finns på en wap sida som heter "Samsung Classics". På den sidan finner du en del klassiska mästerverk som du kan ladda hem via wap funktionen i din telefon utan kostnad. Adressen dit är http://www.samsung.mobilehits.com Denna adress lägger du förslagsvis som ett bokmärke i telefonen. För mer information se bruksanvisningen. Vill du ha mer aktuella och populära signaler, hänvisar vi till www.mobilehits.se som idag har stöd för Samsung 16 polyfoniska signaler. Med vänlig hälsning Samsung Electronics"

 

http://www.samsung.se/

 

Mobilehits:

 

http://www.mobilehits.se/page.php?id=2

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Mikael Hellquist

Jag har testat ringsignalerna på mobilehits men dom låter hemskt. Volymen verkar vara ställd extremt högt och det hjälper inte att ställa ner telefonens volym till minimum, det låter ändå distat. Är det någon annan som har samma erfarenheter?

 

Jag antar att man kan ladda ner melodierna från telefonen till datorn och redigera filerna där, för att sedan ladda upp dom i telefonen igen. Jag har dock ingen kabel (finns det USB till A800:an) och skulle jag ha det vet jag inte om det är lagligt.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...