Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Installation av Office i XP


/Christer

Recommended Posts

Efter en del problem med Office så valde jag att ta bort Office för att sen göra en ominstalla- tion. Jag hittade inga alternativ för installation av enbart Office och en ominstallation ( = "uppgradering") av XP installerade inte Office! Så nu står jag utan Word, Outlook ...!

 

Hur gör jag för att installera Officefilerna utan att göra en "ren installation" av hela XP?

 

Hälsningar

Christer

Link to comment
Share on other sites

Jag hittade inga alternativ för installation av enbart Office och en ominstallation ( = "uppgradering") av XP installerade inte Office!

 

Förstår inte riktigt dig. Installerar du från en vanlig Office XP-skiva??? Du kan installera delar av Officepaketet. Det kan du välja i början av installationen. Är det så att gamla versionen ligger kvar??

 

 

 

[inlägget ändrat 2002-12-06 17:44:09 av lillen_009]

Link to comment
Share on other sites

Jodå, lillen_009, jag installerar från en vanlig XP-skiva. Men inte fick jag någon valmöjlighet i början av installationen, den bara malde på... Jag hade då valt "uppgradering". Kanske kommer dyker det upp andra valmöjligheter om jag väljer det andra installationsalternativet ("ominstallering" ?) men finns det då inte risk att diverse inställningar försvinner? Den "gamla versionen" (eg. den samma som ska installeras) avinstallerades mha Windows installationsprogram så den lär ju inte ligga kvar.

 

Hälsningar igen

Christer

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Om du har avinstallerat gamla versionen så har du ju tagit bort de flesta inställningarna och kan därför installera om hela paketet. Detta brukar vara bättre och då SKA du få välja vad du vill installera.

 

Om jag förstått dig fel - vilka inställningar syftar du på?? Office har du tagit bort medvetet och Office påverkar inte Windowsinställningarna. Avinstallera det som du har nu och kör en ominstallation så ska det fungera

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...