Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Var köpa beg dator i Stockholm?


Chakotay

Recommended Posts

Försöker få en relativt fattig och datoroerfaren bekant att skaffa sig en begagnad dator för att kunna emaila och surfa. Finns några rekommendabla firmor i Stockholm?

Link to comment
Share on other sites

Känner du ingen som har en beg dator. Du skulle få en dubbelt så billigt om du köper privat än genom företag. Finns säkert massor av människor här på eforum som vill sälja sin gamla dator.

 

Vid privata affärer - kom ihåg att upprätta ett skriftligt avtal mellan varandra. (och att det inte är stöldgods)

 

Link to comment
Share on other sites

Eftersom hon är oerfaren och nog knappast kan få någon kunnig med sig för turnerande hem till privata säljare, hoppas jag att det ska gå att köpa "över disk" med garanti och så...

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.pcfynd.com kan man köpa begagnade datorer, och dessutom hämta ut på Gärdet om man vill det. De har visst oxå trevligt billiga nya datorer såg jag idag! :)

 

--

Some say I am crazy.. but the Voices in my head disagree...

 

Link to comment
Share on other sites

Vet inte vilken prisklass som är överkomlig, men måste säga att en ny dator med Skärm kostar 7995:- hos ElGiganten. Visst är det ingen värsting, men man får allt man behöver med och samtidigt får man garanti på det.

 

http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start;sid=QPfBDsxjACTBEPGIjAcC785HD-lXNA7GOBY=?ProductID=fofD4QjognsAAADxUWhZS1Pk&CatalogCategoryID=KP7D4QjoU24AAADwr7O5kZsM&filename=productpage_text%2c%20producttype_text%2c%20prodtypes_vartypes_text

 

(de har för övrigt en av de segaste hemsidor jag varit med om)

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...