Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Defrag


Bertil

Recommended Posts

Jag har en IBM Aptiva på 400 Mhz och W 98som operativsystem. När jag skall defragmentera hårddisken så kommer den till 17 % och där står den och tuggar för att sedan starta om på nytt till 17 %, en gång kom den dock upp till 18%.

ur löser man detta.

Undrar Bertil

Link to comment
Share on other sites

-Patrik Johansson-

Starta datorn i Felsäkert läge och kör sedan defrag.

 

 

/Neox -(Patrik J)

”Gravitation can not be held responsible for people falling in love”
- citat av Albert Einstein

 

Link to comment
Share on other sites

Stefan Eklinder

Bertil!

 

Gå in på Inställningar och klicka bort bocken för felsökning, så ska det fungera klockrent. ;)

 

Felsökningen i alla fall för min del, gör att det tar evigheter för Defrag att tugga igenom hårddisken.

 

Utan felsökningen tar det 15 - 20 minuter för mig att defragga en 40 gb hårddisk.

 

---

/Stefan Eklinder

 

If you can’t make it, fake it.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jag var inne i kontrollpanelen men hittade inte felsökning, närmare adress behövs för mig. Det finns ett kortkommando som gör att man kan se om det körs något program i bakgrunden, vilket är det?

Unrar Bertil

 

Link to comment
Share on other sites

Stefan Eklinder

Bertil!

 

Jag var inne i kontrollpanelen men hittade inte felsökning, närmare adress behövs för mig.

 

Mm, det om Inställningar finns på den lilla rutan som dyker upp när du startar Defragmenteraren. Där du väljer vilken enhet du vill köra defrag på. Knappen hittar du längst ned till höger, tror jag.

 

Kortkommandot för att se om något körs i bakgrunden är Ctrl + Alt + Del

 

---

/Stefan Eklinder

 

If you can’t make it, fake it.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...