Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

"attribut arkiv"


tel73

Rekommendera Poster

När man gör en backup, sätter backupprogrammet arkivflaggan för att visa att den finns på backup.

 

Backupprogram kan oftast ställas in att bara köra backup på filer som inte har arkivflaggan satt.

 

Så fort en fil ändras, nollställs arkivflaggan. Normalt har du ingen anledning att manuellt ändra på arkivflaggan.

 

 

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...