Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Klös

Auto inlogning funkar inte för mig.....

Rekommendera Poster

nu har bocken inget gummiband längre men autoinloggning funkar ändå inte!

Så ska jag ta bort cookie filen som heter C:\program\netscape\users\fredde\cookies.txt

och göra om proceduren med att boka i osv?

 

/F.Sundström

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja, om du orkar kan du köra denna procedur och se om det ger effekt:

 

avmarkera bocken. Uppdatera

Markera Bocken. Uppdatera.

Logga ut.

Logga in.

Funkar det bättre?

 

mvh

Jani Andersson

eforum.idg.se

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

nä jag ger upp och skaffar mig ett nytt "konto" och börjar om från början och kollar om det funkar bättre

 

 

/F.sundström

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

"tyvärr" så funkar det med Explorer 5:an så det måste va nått skoj med mitt netscape ska ta och installera om Netscape och se vad som händer

 

 

/F.Sundström

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja det funka med IE5 men inte med NS4.7 som är nyinstallerad efter att jag raderade allt som jag kunde se som hade nått med NS att göra så jag vet inte vad som kan vara fel nu. felet måste ligga på eran sida nu ty det funka ju innan utan några som helst problem

 

 

/F.Sundström (som är lite sur nu)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Som sagt, nu verkar "gummisnoden" vara borta. Men det fungerar fortfarande inte i NN 4.7 (Linux).

 

En kaka finns kvar på hårddisken efter att man loggat ut:

 

.idg.se / MemRightsChanged ...

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Man håller på och tittar på det där. Det verkar som sagt att det på något vis är lite beroende på browse-omständigheter. Det är väl tex uteslutande Netscape-användare som får det här problemet. Så vi har något att gå på.

 

mvh

Jani Andersson

idg.se

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Har ni gjort nått under helgen ty nu funkar det ibland!? Jag har inte gjort nått speciellt men det verkar som om det funkar en ggn per session dvs varje gång jag har fått ett nytt "yttre" IP-nr (sitter i ett LAN och har datorn i gång mer än 10 timmar per dygn på ca 3-6 datorstarter=nytt yttre IP-nr) Ska kolla lite mer och försöka lista ut när det funkar och ej.

 

/F.Sundström

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu verkar det funka finfint och det var jag som troligen gjort något fel eftersom man inte tidigare har behövt trycka "logga ut" när man lämnade eForum tidigare. Alltså det funka om jag trycker loggaut och sen knappar in eforum.idg.se

 

/F.Sundström (som inte längre är sur)

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...