Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Flera Forum


RolfCarlsson

Recommended Posts

Någonstans läste jag att man ganska enkelt kan skapa ett Forum till sin egen Webb-plats. Men går det även att skapa flera Forum till en Webb-plats och där ett AnvändarID styr vilken/vilka av dessa som just den användaren får tillgång till?

/Rolf

Link to comment
Share on other sites

Hej Rolf!

Visst går det! Det finns mängder av sådana tjänster. Exboard erbjuder att men har flera forum. Gå till http://www.ezboard.com/ och klicka på Create. Sedan är det bara att fylla i uppgifter om dig och ditt forum så är allt klart.

Och jag glömde säga att det är gratis också! :)

 

Om du vill vara riktigt stålt över dig själv, Rolf, kan du göra dig ett eget forum. Då krävs det att har programmeringskunskaper i något serverspråk, till exempel ASP (enligt min mening det bästa), PHP eller Perl/CGI. Ett tips är att du går in på http://www.idg.se/webstudio och går igenom kursen om ASP. Efter några veckor kommer du att kunna skapa ditt första "riktiga" forum! :)

 

 

/ Kristoffer

Windows kunde inte hitta något tangentbord. Tryck F1 för att försöka igen eller F2 för att avbryta.

 

[inlägget ändrat 2002-10-21 16:53:57 av Kristianstad]

Link to comment
Share on other sites

Jo, det verkar ju intressant. Men om jag fattar det hela rätt så hamnar det forum jag skapar hos Ezboard och de som vill logga in där måste gå till Ezboards och inte till min webb-plats.

 

Det jag var ute efter var en möjlighet att skapa flera forum som man kan komma in i från min egen webb-plats. Det är klart att man kan lägga in en länk till Ezboards webb-plats, men det var inte riktigt så jag tänkt mig.

 

Har jag missat något eller ???

 

/Rolf

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...