Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Netscape 4.5


Mats390

Recommended Posts

Hej,

 

Jag har ett problem med min Netscape. När man laddar in en site, så blir det fetstil, strax efter att sidan har laddat klart. (både text och länkar)

 

Har provat att avinstallera Netscape,men det har inte hjälp så värst mycket :0)

 

Vet inte vad man skall göra. Finns det ngn som har stött på samma problem?

Har testat om det skulle vara något med fonterna, men icke.

 

Tacksam för svar...

 

Mvh

 

Mats Björnér

Link to comment
Share on other sites

John Eriksson

jag trodde precis jag kommit på vad det är för fel... men så kom jag ju på att jag inte vet om du använder Mac eller Windows (eller nåt annat)

men jag antar att du använder M$ windows... (fy)

leta på mappen.. eehh.. foldern med dina användaruppgifter (den ligger säkert i netscape foldern) och ta bort den. gör om alla inställningar och kolla om det funkar.

 

har du mac::: gå in i "Programinställningar" i systemmappen och kasta "Netscape Users".

 

eller kasta bara din profil om det är fler än du som använder netscape. (profilen ligger i foldern Netscape Users)

Link to comment
Share on other sites

Ta för allt i världen inte bort hela din användarkatalog, speciellt inte om du använder Netscape Messenger. Annars raderas alla dina e-brev.

 

Ta en backup på katalogen först, innan du gör någonting i den.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...