Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
janneman1

Ångra filkopiering?

Rekommendera Poster

janneman1

I samband med ett moderkortsbyte formaterade jag C:-disken. Sparade över lite dokumet&inst.mappar på D:,annat på skivor. Efter ominst. lade jag tillbaka det jag ville, och allt funkade fint. Sen hittade jag några gamla backup-skivor,och i den allmäna "ominstallationsyran" kopierade jag över ännu en "documents & settings"-mapp för min frus anv.konto.Jag är så KORKAD!! Fortsatte sen utan att kolla upp det igen. Nu funkar nästan ingenting när hon loggar in, bara sånt som är inlagt efter det här! Systemåterst. funkar inte,inte heller de "nya" backuperna. Vad händer om jag tar bort hennes konto? Förs allt över till mitt konto, eller raderas det? Börja om från början, eller?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...