Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Tid


Miljarder

Recommended Posts

Hejsan..

 

Jag har gjort en sak som sparar alla tider när folk loggar in i en databas och då har jag gjort en sak som kollar om denne har loggat in fler än 3 gånger den senaste kvarten men jag får den inte att fungera med tiden riktigt. Jag vet inte hur man ska göra för att kolla 15 minuter tillbaka. Om tiden är 16:17:20 nu och jag vill kolla 15 minuter tidigare så vet jag inte hur jag ska ange det..

 

If RecSet("Tid") = Time - 15 eller nåt sånt.. jag vet att inte detta fungerar så att det behöver ni inte klaga på! :)

 

Tack för hjälpen!

 

//Tomas

 

_________________________________________________

"Det är när det går långsamt som man förlorar sekunder!"

Link to comment
Share on other sites

Magnus Ahlkvist

Gör om din SQL-fråga istället,

 

SELECT * from Tabellen WHERE Datediff(minute,Inloggad,getdate())<=15

 

--

En röst talade till mig och sade:

"Le och var glad, ty det kunde vara värre".

Så jag log, och jag var glad.

Och det blev värre.

 

Link to comment
Share on other sites

www.essential.se

Sparar du bara tid och inte datum så lär det bli svårt att veta om det är den senaste kvarten, eftersom man kanske loggar in ungefär samma tid varje dag.

Annars är det precis som Magnus skriver.

 

Link to comment
Share on other sites

 

Självklart sparar jag datumet också! :)

 

Ha en trevlig helg och tack för hjälpen!

 

//Tomas

 

_________________________________________________

"Det är när det går långsamt som man förlorar sekunder!"

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...