Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

nhl2000


dAEk^

Rekommendera Poster

Hej!

Har försökt bränna nhl 2000. Allt har gått bra, det går att installera spelet mha den brända skivan. MEN, när man ska spela med den kopierade skivan i cd-romenheten får jag ett felmeddelande som säger att jag skall sätta i korrekt skiva.

Jag döpte den brända skivan till det som orginalskivan heter, dvs Nhl2000.

Om det har någon betydelse använder jag mig av easy cd creator.

 

mvh

David

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Puck, på samma sätt som man inte visar hur man snor en bli eller hur man hackar en server så berättar man inte hur man kopierar spel.

Speltillverkare lägger massa pengar på att plocka fram spel, och det är ju j*****t puckat om alla börjar kopiera spel, det slutar ju i att ingen vill tillverka spel.

 

Jag säjer inte att man inte skall få göra backup på sina skiver eller om man fixar ett piratkopierat spel eller prog (har en del själv, och jag tror alla har ett eller flera piratkopierade spel eller prog hemma).

Men hur man gör eller var man kan hitta information om hur man gör det skall man inte posta i ett e-forum.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej igen

Eftersom du, johan inte tycker att det är lämpligt att diskutera detta på ett forum som detta kanske du kan ge tips om vart man kan göra det ?

Om jag vill göra en säkerhetskopia men inte vet hur jag skall gå till väga kommer är det ju självklart att jag skriver ett litet inlägg på en sådan fantastiskt bra site som det här är. Om det sedan kommer folk och hittar information och sedan bränner för att kunna sälja kopior kan jag inte ansvara för. Det är deras handlingar. Jag som hederlig människa måste ju kunna få tag på den information som jag behöver!

 

/D

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Frågan om det är lämpligt att diskutera vissa ämnen i ett e-forum kan inte jag eller du bestämma, det är upp till dom som ansvarar för e-forumet.

 

Sen kan jag tillägga att jag inte bryr mig om du eller någon annan gör en backup på sina/dina spel. Men antag att någon frågar om hur man bryter upp en dörr, den personen kan ha låst sig ute men kan lika gärna vara killen som skall göra ett inbrott i ditt hus.

 

Det är möjligt att du enbart är ute efter att gör backup på dina spel (som är lagligt), men varför söker du inte på nätet hur man gör, alt går in på en irc kanal och frågar ??

Sen kan jag tillägga att den första cracken till NHL 2000 innehöll ett virus (CIH), så jag hoppas du har ett AV prog installerat.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Okej, om man vill ha hjälp med att bryta upp sin dörr (ditt exempel) så går man väl ändå till låssmeden ???

Jag trodde ju att någon här kunde agera låssmed, men icke då!

Visst, jag skulle kunna söka efter cracks osv men jag har inte riktigt tid med det. Därför chansade jag och frågade här.

 

Visst, jag tycker kanske inte heller att det är lämpligt att diskutera sådana frågor här heller, men eftersom det finns ett forum för cd-bränning så är det väl ändå så att den ansvariga borde ha räknat med att dessa och liknande frågor kommer upp och därför accepterat detta ??

Om inte han/hon räknat med detta vet jag inte vad jag ska säga. Det är i mina ögon sett ganska uppenbart att sådana frågor dyker upp...

 

/D

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Du har nog missuppfattat mig, jag sitter inte och klagar på dig, du får naturligtvis fråga precis vad du vill, och ingen kan stoppa dig från att fråga. Det jag inte tycker hör hemma i ett offentligt e-forum är information eller länkar till information om hur man gör vissa saker, tex hur man kopierar spel.

 

Sen det faktum att det finns ett e-forum som behandlar just cd-bränning betyder inte att dom ansvariga måste acceptera vissa ämnen. Att dom gör det och inte censurerar är toppen, men varför skall man missbruka det.

 

Mitt tips är att om din cd skiva går sönder på ett eller annat sätt så kan man ju alltid fråga tillverkaren om man kan få ett nytt ex. Om du kan uppvisa ett trasigt ex så borde det inte vara något problem.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag tror inte att man kan få ett nytt ex om man visar upp en trasig skiva. Det blir ju en j*vla massa skivor för tillverkaren att titta på.

Det är iofs värt ett försök.

Men eftersom det kanske inte går så vore det bra mycket smidigare att göra en kopia av spelet. Det blir även mkt billigare...

 

Tycker att det är bra med spärr på spelskivorna, på sätt och vis. Visst, dom förhindrar många till att sprida spelet olaglig väg och där igenom spar tillverkarna en massa pengar.

Men nackdelen är ju den att om man köpt ett spel men exempelvis tappat skivan så att den repas måste man ju köpa ett nytt spel. Och spelen är ju inte billiga direkt. Just därför är det lite jobbigt med den där spärren.

Fast man kan ju o andra sidan vara extremt försiktig med skivorna...

 

/D

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Vänta lite...

repor kan du laga själv,

har gjort det och cdn funkade utmärkt efteråt.

oftast byter affären ut skivan du har om den är oläslig (är den repig byter de flesta EJ, då det säger att din läsare orsakar reporna)

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...