Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Tom

Probs med ljudkort...

Rekommendera Poster

Hej allihop!! Sen jag fick en ny hårddisk och installerade om allting för några veckor sen har jag inte kunnat lyssna på cd-musik med ljudkortet (SoundBlaster PCI 128). Vad är problemet? Har mailat till Creative's support, men som känt så svarar inte supporten så snabbt (efter några veckor eller så)....

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det är inget "simpelt" såsom att sladden är av/utdragen/fel kontakt, eller att om du dubbelklickar på hägtalaren bland småiconerna där nere, så får du upp "Play control".

 

Om du inte har en kontroller för CD-ljudet där, gå in egenskaper och välj "Avancerat" och där kan du lägga till så du får upp cd-ljudkontrollern.

 

Se sedan till att ljudet inte står på minimum, eller "Ljud inaktiverat" är ikryssat för CD'n.

 

Om det inte är något av dessa, så kan det vara värre problem, som att cd-spelarn eller ljudkortet är trasigt..

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Sorry... men inget av det du föreslog funkade, cd'n kan INTE va trasig, det gick ju att lyssna på cd-musik innan jag fick den nya hårddisken och W98. Ljudkortet är det inget fel på, för det funkar annars felfritt.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...