Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Realtek* High Definition Audio Driver Windows® 10 installera


Rjson
 Share

Go to solution Solved by Rjson,

Rekommendera Poster

Hej! På min nyligen installerade Gamer Multicore – PUBG https://itsale.se/shop/speldatorer/gamer-multicore/ så funkar allt utom ljudet som jag kopplar in bakpanel via 3,5mm uttag.  I mitt fall en cd spelare. De skulle skicka en länk för uppdatering av ljud, men tänkte kolla här vad som gäller. Ljudet ut är perfekt (mp3 filer etc) som det är nu, men när jag spelar med cd spelare så blir ljudet väldigt brötigt. Realtek finns inte på datorn så om jag skall installera det för att uppdatera ljudrutiner för ingång bakpanel kanske denna länk fungerar?

https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19706/realtek-high-definition-audio-driver-windows-10-64-bit-on-nuc11phki7c.html

eller är det denna?

https://www.realtek.com/en/component/zoo/category/pc-audio-codecs-high-definition-audio-codecs-software

Thnx på förhand 😎

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Om man tittar på din dators specar så har den ett moderkort som heter Gigabyte H410M H V2 och det finns i två revisioner 1.0  och 1.1. Det verkar använda samma drivrutiner till ljudkortet.

Jag skulle nog testa drivrutinerna som finns på moderkortets hemsida först.

H410M H V2 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE India

  • Tack 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • Solution

Tack för länken! Efter lite strul med in och ut ljud, lyssna (bocka för) ytterligare egenskaper så har jag nu fått det perfekta cd ljudet! Nu låter Metal som det skall. GREAT!! 🤘😎 CHEERS!

  • Tack 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

 Share

×
×
  • Skapa nytt...