Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hur stoppar jag massanonsering?


Hämtaren

Rekommendera Poster

Hämtaren

Jag får mellan 20 och 50 mail från en och samma adress angående en och samma produkt vareviga dag. Att försöka avsluta via unsubscribe fungerar som vanligt inte. Jag hittade företaget som gör produkten och då vidarebefordrade jag mailen till dem. Dom svarar: "Vi rekommenderar att du använder vår kundportal för snabb behandling."

Har någon en teknik som går att störa dom lika mycket som de stör mig? Är det någon som vet om detta spammande är brottsligt och i så fall vilket?

Detta är firman och produkten

Vbild.thumb.png.d3bfab9cb82751023e531d9002fb590f.png

 

Tack för varenda intressant ide

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Att störa företaget i någon större utsträckning är nog rätt omöjligt för de har automatiserade system som hanterar det, typ skickar ett sånt svar som du har fått automatiskt utan mänsklig inblandning. Det är därför bättre att du koncentrerar dig på att se till att inte bli störd av dem. Många meljprogram och webbmejlsidor har funktioner för att sortera mejl som skräppost eller sätta upp regler som gör att vissa mejl flyttas till papperskorgen automatiskt.

 

Använder du något mejlprogram?

Om inte: Vilken webbmejl har du?

  • Gilla 1
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Utöver att stoppa mailen i ditt konto/mailprogram så tycker jag att du, förutsatt att det är ett svenskt företag, ska anmäla dem till Konsumentverket https://www.konsumentverket.se/for-konsument/anmal-till-konsumentverket/

Det är trots allt ett brott mot Marknadsföringslagen att skicka reklam via e-post till privatpersoner som de ej har godkänt.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...