Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tydligen dags för ny telefon... Men vilken? Löst


Rekommendera Poster

Postad (redigerade)

Hej.

 

Som ni säkert märkte startade jag om min tråd från 2019 men den här gången tror jag inte att problemet kommer att försvinna. Kanske lika bra att se sanningen i vitögat och börja se sig om efter en ny telefon... men vilken? Jag är inte sakkunnig. Men det finns ju ett forum...

 

Så vad är det då jag söker? Tja,en Android telefon för billig penning. Med bra batteritid. Jag kör just nu Xiaomi Redmi Note 4. Fungerar bra. Har visat sig tåla en del stryk också... Jag behöver naturligtvis tillgång till Play butiken för appar (ingår troligen i alla Android versioner). Om Google Chrome, Gmail och Youtube finns med från start är det ju ett plus. Lättanvänd bör den ju också vara (brukar kunna gissa mig till det mesta men ni vet vad jag menar ;) ).  Sökte lite förstrött på Prisjakt och såg att denna hade 4 stjärnor:

https://www.elon.se/xiaomi-redmi-9-carbon-grey-464gb Finns tydligen i flera färger. Är det någon som vet om de erbjuder Klarna faktura vid köp av telefoner?

 

Som jag nämnde i tråden så var jag ju intresserad av denna telefon då det skulle kännas roligt att äga något unikt:

https://dahlmobile.com/dahl-people/ En "svänsk"! ?? Men är de något att ha? Batteriet är i vart fall sämre. Känner inte till dagspriset. 

 

Har ni några andra förslag eller synpunkter så kan ni ju lämna dem här.

 

 

 

Redigerad av DePhaz
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag kikade på testerna i går kväll men tyckte inte jag hittade något som övertygade (förutom den jag redan hade hittat, se första posten). Ströletade efter "BQ Aquaris pris" (min förra telefon var en BQ) men första träffen var bildlänkar om andra telefoner. Kikade närmare på den här: https://www.e-ville.com/sv/3045974-vattentata-och-stottaliga-telefoner/45263-ulefone-armor-x7-pro-kompakt-talig-telefon.html Känns för bra för att vara sant! ?

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Postad (redigerade)

Trippelkolla hur E-ville gör med tull och skatt. Tidigare har det bara varit något slags förmedlingstjänst. Du riskerar att stå med hela skatt- och tullskulden när paketet anländer från en utomstående leverantör i långtbortistan.

 

****ED***

tydligen ändrat nuförtiden

https://www.e-ville.com/sv/content/3-kopvillkor

****/ED***

Redigerad av MH_
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Postad (redigerade)

Lite synd att pansarglaset inte var monterat från början. Kan inte montera sånt...

 

Edit: Letade efter tester men hittade bara detta: https://www.mobil.se/tester/produkttester/test-ulefone-armor-x7-bra-som-andratelefon Det stod att telefonen var långsam. Frågan är hur den är i jämnförelse med en Redmi Note 4 (nuvarande telefonen). 

Redigerad av DePhaz
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
  • DePhaz changed the title to Tydligen dags för ny telefon... Men vilken? Löst

Fick beställt en telefon (se länk i mitt sista inlägg). Har fortfarande inte fått svar från artikelförfattaren om den andra telefonen så jag valde en lite dyrare. Att man för 1800:- kan få en telefon som tål misshandel, vatten etc.Pp bättre än betydligt dyrare telefoner känns fantastiskt bra. 😄 Ok, den presterar kanske lite sämre men det är ju trots allt en Mobil Telefon! Allt annat är bonus).

  • Gilla 1
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...