Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Simkort till HP810 Elitebook


tomashag
 Share

Recommended Posts

tomashag

Jag försöker sätta in ett simkort, rätt storlek (mellanstorlek) och rättvänt men det misslyckas. Det fjädrar tillbaka och vill inte fastna i intryckt läge. Det finns en spak som man kan flytta i anslutning till simkortet men jag ser ingen skillnad i endera läget. Jag har inte velat trycka alltför hårt men det ska man väl inte behöva?

Link to comment
Share on other sites

Thirteen

Viss fjädring vid inskjutandet av simkortet är normalt, det vill säga om kortet är rätt.

När du så ska avlägsna simkortet igen behöver du trycka in det ytterligare för att det ska komma ut.

"To remove a SIM, press in on the SIM, and then remove it from the slot."

https://www.manualsdir.com/manuals/398651/hp-elitebook-revolve-810-g1-tablet.html?page=28

 

Edited by Thirteen
Link to comment
Share on other sites

tomashag
Posted (edited)

Kortet envisas med att inte fastna, jag har tagit till lite våld nu men det fjädrar tillbaka likväl. Om man köper ett simkort så får man det ju så att man kan trycka ut vilken storlek man vill ha. Jag har valt mellanstorleken. Är det det som HP kallar micro? Kan det vara så att det inte ska sitta helt intryckt?

Edited by tomashag
Link to comment
Share on other sites

tomashag

Jag var nog lite förvirrad vad gäller mellanstorlek på simkort. I min telefon sitter en nanosim som väl tillsvidare är det minsta. Jag har mätt på kortet och det är ett micro som HP vill ha så där är det inget fel i alla fall. Alldeles ovanför slotten finns en symbol där man ser urskärningen och det står SIM så det torde vara alldeles omöjligt att ta miste. Jag försökte att prova med kortet inte helt intryckt men då gick det inte att sätta tillbaka bakstycket.

Link to comment
Share on other sites

tomashag

Det är en G3. Den enda informationen man får i manualen är :"Insert the SIM into the SIM slot, and gently push the SIM into the slot until it is firmly seated" ?. Kortet blir minsann inte "firmly seated utan det fjädrar direkt ut igen.

Link to comment
Share on other sites

tomashag

Det borde ju vara idiotenkelt att sätta i ett simkort. Jag börjar tro att det är något fel på återfjädringsmekanismen. Datorn är köpt begagnad och är c:a 6 år gammal. Jag tror inte att jag vågar öppna kåpan runt slotten. Det är en massa armar som rör sig och som styrs av vredet som man använder för att ta bort underdelen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Create New...