Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Någon med erfarenheter av Telenor?


DePhaz
 Share

Recommended Posts

Hej.

 

Då felia, förlåt Telia, begått felsteget att belägga sin kundtjänst, ja ni läste rätt: sin kundtjänst (!) Med krav på mobilt Bank ID har de ej längre förtroende att levrrera mig några tjänster. Konkurrenten Telenor såg bättre ut och var enkla att komma i kontakt med. Men efter den senaste katastrofen med ett annat bolag är jag skeptisk. Bilden visar en (fejk) beställning och denna kampanj gällde gör några veckor sedan. Här ingår streamad tv och telefon (med det gamla nummret). 

Screenshot_2021-02-18-12-45-10-139_com.android.chrome.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jag tror jag hade telenor som bredbandsleverantör väldigt länge. Osäker på om det var det, bredband ingår i avgift på lägenheten så jag fick inga fakturor och det var så bra och stabil anslutning att jag aldrig behövde ringa och få hjälp.

 

Så om vi utgår ifrån att det var telenor, så fungerade det helt perfekt. Men inget gammalt vintage som teve eller hemtelefon, bara bredband.

Link to comment
Share on other sites

Brandklipparen

Har Telenor med bredband (fiber), tv och mobilabonnemang sedan ett år. Hade tidigare Telia men bytte för att få ett billigare abonnemang. Inga strul alls med Telenor och uppkopplingen har funkat perfekt. 

Men det din bild visar avser väl enbart bredbandsuppkopplingen och till detta ska väl läggas tv- och telefonkostnaderna?

Link to comment
Share on other sites

Brandklipparen: Tv ingick i "Bredband 24" och "telefon mini" kostar inget. Däremot står det att jag kan få detta bredband via telejacket och jag vill ju jå det via fiber. Förstår inte hur jag ändrar detta på hemsidan. 

Link to comment
Share on other sites

Cecilia

Är det någon sorts "Öppen fiber" där du kan välja leverantör på någon särskild webbplats?

Link to comment
Share on other sites

Förtydligande: jag förstår inte hur jag väljer fiber anslutning på Telenors hemsida. Det dtår bsra "Hurra, du kan få anslutning via telejacket" när jag skrivit in min hemadress. Men Telia vill ju lägga ner kopparnätet...

 

Cecilia: jag har fiber från IP Only. Tror inte att det spelar någon roll vilken leverantör jag väljer. Om sedan operatören "släpps in" på just detta fibernät är ju en annan fråga. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jo, Telenor var ju med i listan. Får titta vidare på det. Skänt är också att det är streamad tv så det behövs ingen extra utrustning (ni som såg min griniga tråd vet vad jag menar ;) ). 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Create New...