Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Pelle Penna

LÖST OBS studio

Rekommendera Poster

Pelle Penna

Skulle behöva någon hjälp här. 

Installerade detta program för ett år sedan och det fungerade bra att spela in från skärmen. Sedan vid senare tillfällen så fick jag ingen bild och avinstallerade det. Under sommaren så återinstallerade jag för att prova, men det gick inte, men så en senare gång för ca 1 månad sedan så fungerade det igen. Vet inte om det kom någon uppdatering då som gjorde att problemet löste sig. Skulle nu för ett par dagar sedan använda detta igen och då ramlade det in en uppdatering av programmet och då slutade det att fungera. Har avinstallerat och återinstallerat och försökt att följa alla anvisningar, men utan resultat. 

Kör win 10 2004

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mikael63

Inte svar på frågan men talar inte detta strulande för att ersätta programmet med något annat?

(Påminner väldigt mycket om strulet jag hade med Draftsight, i Linuxmiljön)

Själv har jag Vokoscreen installerad men har väl bara använt det en gång än så länge.

https://linuxecke.volkoh.de/vokoscreen/vokoscreen.html

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Pelle Penna
34 minuter sedan, skrev Mikael63:

Inte svar på frågan men talar inte detta strulande för att ersätta programmet med något annat?

(Påminner väldigt mycket om strulet jag hade med Draftsight, i Linuxmiljön)

Själv har jag Vokoscreen installerad men har väl bara använt det en gång än så länge.

https://linuxecke.volkoh.de/vokoscreen/vokoscreen.html

Jo du kan ha rätt, men du kör Linux. Jag får leta efter något annat

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Flyfisherman
Postad (redigerade)

OBS Studio ver. 26.0.2 (senaste) fungerar klanderfritt hos mig och har alltid gjort.

Ett mycket bra program som dessutom är helt gratis och finns på svenska samt för Windows, MacOs, Linux, som jag emellanåt använder. Kraftfullt med många funktioner.

Värt att tänka på:

bild.png.da53fe1115be5b53c64c253527573d7e.png

Kan det vara någon inställning du gjort eller behöver ändras?

Kontrollera inställningarna, särskilt för utmatning och video.

Redigerad av Flyfisherman

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Pelle Penna

Vet inte vad och hur, men plötsligt fungerar det.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...