Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sortera Favoriter i Edge o Chrome


lunken

Rekommendera Poster

Går det sortera favoriter i Edge eller chrome som det var i explorer att man bara högerklickade o valde i bokstavsordning? Skulle även vilja att mappar öppnar nedåt istället för åt sidan om det går ändra? Dessutom blir ju flikarna så breda nu att dom upptar stor ytan av skärmen men jag hittar ingenstans nån linje där jag kan dra för att minska bredden? Tidigare gick det bara dra till önskad bredd... Någon som kan hjälpa?

Skärmbild (18).png

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Dina bokmärksmappar står i alfabetisk ordning och så även bokmärkena i mappen MC så du verkar ju kunna Chromes metod för att sortera bokmärken efter namn i en mapp: Meny > Bokmärkeshanteraren > Klicka på de 3 punkterna till höger om den blå Sök efter bokmärken-rutan > Välj Sortera efter namn. Här står det om Chrometillägg för andra typer av sorteringar https://www.webnots.com/how-to-sort-bookmarks-in-google-chrome/

 

Sortera bokmärkena i en mapp genom att högerklicka på den och välja Sortera efter namn gör man i Firefox men i Chrome finns inte den möjligheten. (Det som gäller för Chrome gäller nog också för Edge. Jag har inte kontrollerat.)

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Dom där är sorterade tidigare i edge men det jag helst skulle vilja kunna göra är att ha favoriterna i en spalt eller flik på sidan där man kan välja bredden själv som det var i explorer... går det få det så i edge eller i chrome?

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tyvärr verkar det inte vara möjligt varken i Chrome eller Edge
https://support.google.com/chrome/thread/14171794?hl=en

https://www.tenforums.com/browsers-email/12475-move-favorite-left-side-new-edge-browser.html  
Men det finns de som använder Chrome och Edge betydligt mer än jag gör - i Firefox, min favoritwebbläsare,  går det mesta - så jag hoppas @vertpre eller någon annan kan komma med ett mer positivt svar. 

Redigerad av mbgtmari
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...