Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
embla

LÖST Keepass startas men visas inte

Rekommendera Poster

embla
Postad (redigerade)

Kör Windows10 och har bl a Keepass för lösenord, vilket jag kört något år.

Har laddat ner senaste versionen 2.45. Har startat om datorn.

När jag nu klickar på ikonen för att starta visas det i kommandoraden längst ned att programmet startat (ikonen är understruken), men jag kan inte se programmet öppet. håller jag musen ovanför ikonen ser jag att det är igång - men jag får ändå inte upp programmet. Liiite jobbig start efter semestern om jag inte kommer åt några lösenord längre... 😞

Tacksam för svar!

Redigerad av embla

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
embla

Yippie! Jag löste det! men skriver lösningen om någon annan är lika lost. 😄 

jag höll nere shift, klickade på programmet. Fick en liten meny. valde Move - och kunde  nu flytta bilden in i skärmen! (Har haft tre skärmar så den låg kvar på den tredje numer icke existerande skärmen...)

Yippie! Back to work! 😄 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Flyfisherman

Bra att du löste det och talade om detta, tips för andra som sagt.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...