Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Fortnite - "gratis" skins?


Rekommendera Poster

På Youtube uppmanas Fortnite spelare att gilla en viss kanal och uppge sitt användarnamn och i utbyte få gratis skins. Har läst om andra bedrägeriförsök via Fortnite och undrar är detta ett sådant? I så fall, hur fungerar det? Om inte, hur är det möjligt med gratis skins? Sponsrad spelare för att få fler spelare/användare? Någon som kan förklara detta?

 

Tack på förhand!

 

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Du gör rätt i att misstro Fortnite eller, rättare sagt "this online fraud run by oglab.vip".  Så här skriver sportskeeda och för mig verkar det trovärdigt:

https://www.sportskeeda.com/esports/fortnite-uncovering-the-oglab-vip-free-fortnite-skins-scam

Redigerad av mbgtmari
  • Gilla 1
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack mbgtmari! Men vad går det hela ut på? I slutet av artikeln står det "In order to put an end to this online fraud run by oglab.vip, we request our readers to share this article with their friends who play Fortnite. Help save them from wasting their time on an online scam". 

Förlorad tid är inte hela världen, men på vilket sätt går scam till när det gäller den här typen av bedrägeri?  Sökte på youtube och där fanns massa videos med löfte om gratis skins där spelare endast uppmanas att gilla youtube klippet och uppge användarnamn men inget lösen. Så hur går själva bedrägeriet till? Någon som vet? 


Tack på förhand! 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...