Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Autobahn

LÖST Lyckas inte koppla upp på routern

Rekommendera Poster

Autobahn

Hej,

 

kan någon vänlig själ hjälpa mig... Köpte en ny router i lördags, en TP-Link som jag lyckades ändra både wifi namn och lösenord på via smarta appen Teather.

MEN av någon outgrundlig anledning har de totalt tre wi-fi nätverken (SSID) krånglat enligt följande:

 

Första nätverket: "1234" kan jag ej koppla upp mot, får meddelande ”Fel lösenord” vilket det ej är.

Andra nätverket: "1234_5G" – fungerar perfekt att surfa från, går upp med automatik. Inga som helst problem!

Gästnätverket:  kan jag ej koppla upp mot, får meddelande ”Fel lösenord” vilket det ej är.

 

Vad kan vara fel? Alla nätverk fungerade från början och sedan har enligt ovan två av dem blivit omöjliga att ansluta mot. Skall jag reboota routern eller vad kan jag göra? Det är exakt samma problem på min mobil samt på hustruns dator och mobil. 

Tacksam för all hjälp att lösa detta!! (OCh jag är alltså helt novis på detta, behöver exakta instruktioner...) 

 

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Autobahn

Jag besvarar mig själv och stänger tråden 😉

 

Googlade mig fram och fick tipset att dra ut WAN-sladden... Vips så var detta problem ur världen! 

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...