Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Messenger problem


Dag Erlandsson
 Share

Recommended Posts

Dag Erlandsson

Vissa meddelanden har jag av olika anledningar dolt. Grejen är att om nån svarar mig från en dold konversation så hittar jag den inte. Ibland om jag minns vilka som jag dolt, men annars inte. 
 

Nu har jag plötsligt 3 nya meddelanden och just dom hittar jag inte. Hur kan jag få fram mina dolda meddelanden? Obs finns inget på meddelande förfrågningar. 

Edited by Dag Erlandsson
Link to comment
Share on other sites

Dag Erlandsson
31 minuter sedan, skrev mbgtmari:

Hej, nej det är inte den delen. Här är det alltså fråga om kanske 2-3 meddelanden som jag vid tidigare tillfällen dolt. Hur hittar jag dom

Link to comment
Share on other sites

Men det handlar väl om Facebook messenger?
Det är tyvärr inte så många här som använder Facebook men man kan ju alltid hoppas att någon av dem som gör det kommmer att svara på din fråga. Jag har googlat på den men hittar inget om hur man hittar meddelanden som man själv har dolt. Här står det däremot att man kan få notifieringar även om man inte har fått nya meddelanden.
https://www.socmedsean.com/solved-how-do-i-clear-the-facebook-messenger-notification-when-i-dont-have-a-new-message/ Det finns väldigt många tips såväl i artikeln som i kommentarerna till den.

 

Jag vet inte heller om detta har någon relevans för ditt problem: "Please Note tho you can not Access Secret Messages from a PC Desktop Or Laptop you can only do it on the Messenger App"
https://www.quora.com/How-do-you-retrieve-old-secret-conversations-on-Facebook-Messenger

Link to comment
Share on other sites

Jag använder inte heller Facebook Messenger men det ser ut att dyka upp en del förslag om man söker på "facebook messenger unhide message", men av uppenbara skäl så vet jag ju inte om länkarna är bra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Create New...