Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Skräppost har börjat anlända


Mållgan

Rekommendera Poster

Det var länge sen jag behövde något extra skräppostfilter men jag förordar mailwasher, som jag vet att vertpre fortfarande använder, före spamfighter, precis som jag gjorde 2007.
https://eforum.idg.se/topic/165636-spamfighters-metoder/

 

"Vill du slippa få in skräppost i datorn kan jag rekommendera Maiwasher free. Gratis versioner tillåter endast ett epost konto. Jag har haft det i många år och det fungerar utmärkt", skrev vertpre 1 februari, 2019 https://eforum.idg.se/topic/357767-skräppost-i-e-post-program-i-win-10/ 

 

Redigerad av mbgtmari
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack.

Telenors webmail har en skräppostinställning där man kan lägga in e-postadresser som ska blockeras så att de inte mottas av webbservern. Av någon anledning kan jag inte lägga in e-postadresser oavsett vilken webbläsare eller dator jag använder och Telenors support kan inte komma på orsaken. Jag ska därför bege mig till en bekant och använda dennes dator och där logga in på webbservern och se vad som då händer.

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
7 timmar sedan, skrev Mållgan:

Kan det här var något för att hindra att skräppost inte kan registreras som ankomster i webmailen (Telenor)?

 

https://www.spamfighter.com/SPAMfighter/Lang_SV/Product_Info.asp

 

Då måste du fråga Telenor om de vill installera det på sina servrar. Telenor har troligast redan ett filter att erbjuda. Kontrollera i ditt kontos inställningar eller kontakta deras support. 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu har jag i Telenors webmail lyckats lägga in e-postadresser som ska blockeras samt installerat Mailwasher och där gjort detsamma. Hängslen och livrem. Ingen skräppost, av den typen som anlände tidigare, har släppts igenom därefter. Peppar, peppar ....

  • Tack 1
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...