Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Skräppost har börjat anlända


Mållgan
 Share

Recommended Posts

Det var länge sen jag behövde något extra skräppostfilter men jag förordar mailwasher, som jag vet att vertpre fortfarande använder, före spamfighter, precis som jag gjorde 2007.
https://eforum.idg.se/topic/165636-spamfighters-metoder/

 

"Vill du slippa få in skräppost i datorn kan jag rekommendera Maiwasher free. Gratis versioner tillåter endast ett epost konto. Jag har haft det i många år och det fungerar utmärkt", skrev vertpre 1 februari, 2019 https://eforum.idg.se/topic/357767-skräppost-i-e-post-program-i-win-10/ 

 

Edited by mbgtmari
Link to comment
Share on other sites

Tack.

Telenors webmail har en skräppostinställning där man kan lägga in e-postadresser som ska blockeras så att de inte mottas av webbservern. Av någon anledning kan jag inte lägga in e-postadresser oavsett vilken webbläsare eller dator jag använder och Telenors support kan inte komma på orsaken. Jag ska därför bege mig till en bekant och använda dennes dator och där logga in på webbservern och se vad som då händer.

 

Link to comment
Share on other sites

7 timmar sedan, skrev Mållgan:

Kan det här var något för att hindra att skräppost inte kan registreras som ankomster i webmailen (Telenor)?

 

https://www.spamfighter.com/SPAMfighter/Lang_SV/Product_Info.asp

 

Då måste du fråga Telenor om de vill installera det på sina servrar. Telenor har troligast redan ett filter att erbjuda. Kontrollera i ditt kontos inställningar eller kontakta deras support. 

Link to comment
Share on other sites

Nu har jag i Telenors webmail lyckats lägga in e-postadresser som ska blockeras samt installerat Mailwasher och där gjort detsamma. Hängslen och livrem. Ingen skräppost, av den typen som anlände tidigare, har släppts igenom därefter. Peppar, peppar ....

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...