Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Tomas E

LÖST Har lagt ett teckensnitt i mappen Fonts men det verkar ändå inte installerat

Rekommendera Poster

Tomas E
Postad (redigerade)

Hämtade hem ett teckensnitt (Openface Pro) och har med hjälp av MS support-instruktion lagt det i mappen Windows/Fonts, som synes nedan,  och startade om datorn, men när jag öppnade Textmaker så fanns det inte där.

 

image.png.cbb0be0a1b6315e29f06f8a6f3c5ba5a.png

 

 

Om jag istället för att skriva %windir%\fonts i sökrutan går direkt till samma mapp så öppnas Kontrollpanelen men där finns inte teckensnittet heller (nedan) . Hur ska man göra?

 

Teckensnitt.png

Redigerad av Tomas E

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
polken
Postad (redigerade)

Högerklicka på typsnittet och välj Installera

I kontrollpanelen syns de installerade, i utforskaren syns de du har som installationsfiler.

Redigerad av polken

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Tomas E
15 minuter sedan, skrev polken:

Högerklicka på typsnittet och välj Installera

I kontrollpanelen syns de installerade, i utforskaren syns de du har som installationsfiler.

Tack!

Man behöver inte ens starta om datorn. :thumbsup:

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...