Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Spaltbredd i Outlook 2019


Aja
 Share

Recommended Posts

Jag har använt Office Outlook i åratal  och har inte haft några problem att justera spaltbredden på kolumnerna i visningsrutan. Nu har jag uppdaterat till Office 2019 och då finns det en minimibredd på spalten där det står "Sök i Aktuell postlåda    Aktuell postlåda" överst. Tidigare har man kunnat dra i den lodräta kanten och öka och minska spaltbredden till önskad bredd, men nu går det bara att minska bredden till ett visst avstånd. Jag tycker den blir för bred och skulle vilja ha möjlighet att minska den ännu mer. Finns det något annat sätt att göra detta på.

outlook.PNG

Link to comment
Share on other sites

Det är massa luft i spalten så den skulle kunna minskas och det skulle ändå kunna vara läsbart, men i version 2919 finns en minimibredd inställd som gör att jag inte kan anpassa bredden vilket fungerade utmärkt i version 2013.

Link to comment
Share on other sites

Du kanske kan prova chrometillägget som föreslås här
https://www.michaellinenberger.com/blog/compact-layout-in-the-outlook-inbox-what-it-is-and-how-to-use-it-video-also-available/ Shadowbq says:    
June 6, 2017 at 6:28 pm For outlook office 365, (the new owa) when you want to use a more compact view with less white space you can try my new extension. It supports both themes, and outlook.office365.com (consumer/ed) and outlook.office.com (enterprise) Chrome Extension: office365-outlook-compact:

https://chrome.google.com/webstore/detail/compact-view/npdfmcdicjcimlknokcglcobjbckkmkh

Edited by mbgtmari
Link to comment
Share on other sites

Tack för tipset, men detta tillägg till Google Chrome verkar vara till Office 365 och inte för Standarsversionen som inte öppnas i webbläsaren.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Create New...