Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Ryssar i min lur!!!


Hämtaren
 Share

Recommended Posts

För ett tag sedan började min Samsung S9 att bete sig egendomligt. Browser Chrome som jag nästan aldrig använt började helt plötsligt att öppna sig

och fram kom sidor med kyrylliska (ryska) bokstäver. Jag försökte rensa all historik i browsern men det hjälpte inte. Eftersom jag inte brukade använda den så avinstallerade jag Crome.

Det dröjde ett tag men sen började samma egendomliga beteende med min Firefox. Jag har rensat allt jag kan tänka mig komma åt men ändå så dyker dessa sidor upp rätt som det är oavsett vad jag gör med telefonen. Jag har Emsisofts virusprogram i telefonen men dom verkar inte hitta något sådant fel . Är det någon här som blivit utsatt för detta och har ni i så fall kunna stoppa eländet och i så fall hur

Hämtaren

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Det kan ju vara vilken reklamfinansierad app som helst. Mest misstänkta är ju dels appar som installerades strax innan det började och dels appar som uppdaterades strax innan.

Link to comment
Share on other sites

Tack. ska kolla alla och stänga av autoavisering för att se vad som händer. Sen jag släppa på allteftersom för att se om det kommer tillbaka.

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...