Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Tomas E

Hur återställer man "Visa inte igen"?

Rekommendera Poster

Om man markerar kryssrutor för "Visa inte igen" och sen "Ja", hur gör man då om man vill återställa den så att den visas?

 

Kryssruta.PNG.81c57d0b616adc6103692326029d1232.PNG

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tror att man måste använda registereditorn för detta. T ex så här.

 

image.png.1becb0a575e2c9a4659f692611de9854.png

 

Svårt dock att veta var man ska leta, det verkar vara tvunget att återställa varje enskild dialogruta för sig. Inte lätt att komma ihåg i vilka rutor man kryssat i det här alternativet och inte.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Om din avsikt enbart är att du vill skapa en ny Systemreparationsskiva, och inte enbart för att få tillbaka dialogrutan, så finns ju möjligheten här (se bild).

Till slut brukar den dyka upp igen, i samband med en ny säkerhetskopiering. /bgjo

 

image.png.bab98b4bf20465a7ab3aa9660e88496d.png

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
1 timme sedan, skrev bgjo:

Om din avsikt enbart är att du vill skapa en ny Systemreparationsskiva,

Nej, dialogrutan var bara ett exempel. Eftersom jag gör nya systemavbildningar lite då och då får jag alltid upp den där rutan efteråt, men de förekommer ju även i andra sammanhang.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...