Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
eken81

Android-mobil startar om av sig själv

Rekommendera Poster

eken81

I slutet på förra veckan hörde jag hur min mobil, en Samsung Galaxy S7 började starta om och om och om. Någon gång verkade den inte ens kunna starta operativsystemet på telefonen. Det slutade med att jag fick köra en fabriksåterställning. Problemet med omstarter fortsatte dock, men mer och mer sällan. Någon gång har jag nu märkt hur telefonen typ låser sig, man kan inte trycka på något på skärmen och efter några sekunder så startar telefonen om.

 

Någon som vet en lösning? Något program man kan köra för att kika på hälsan för ram och lagringsutrymmet/"hårddisken". Jag vet inte att jag installerat någon app på ett skapligt långt tag innan dessa problem började, så tror inte det är kopplat till någon app.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
eken81

Hej Freezonunez

 

Sorry att mitt svar dröjt lite. Har långsamt gått igenom länkens idéer, om det funkar eller inte har varit lite svårt att veta för att mängden omstarter har sjukit drastiskt, från att när problemen uppstod nästan konstant startat om så är jag nere på omstarter omkring 1-2 gånger om dagen. Men alltså ännu problem. Lutar åt om jag ska se denna telefon som slut och köpa en ny lur, men gillar inte att skärmarna bara blir större och större. det var en omställning att lära sig storleken på S7an, går jag in på S10an så blir den ännu lite högre. Men är kanske bara att vänja sig med.

 

Tack för försöket, kom gärna med fler idéer om du har. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Cecilia

Du skrev att du inte hade installerat någon app strax innan problemet började men kan det vara någon uppdatering av någon app som också bidrar?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
eken81

Det kan inte uteslutas, men då jag har ett gäng med appar så låter jag dem uppdatera sig själva, Vad jag gör när telefonen startar om gör inte att jag kan utesluta vilken app det är som bråkar. Olika varje gång. Igår kväll ökade problemen igen en liten stund, till synes utan anledning. Nu är den skapligt lugn igen. 

 

Jag har förresten F Secure antivirus på mobilen så detta borde ha stoppat att få in appar som gör dumheter i telefonen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Cecilia

Det brukar ju finnas appar som körs i bakgrunden så det kan ju vara någon sådan.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...