Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Streamad film/tv tappar färgen när laddkabeln ansluts


hottiz
 Share

Recommended Posts

Varför tappar datorn färgstyrkan i play rutan när nätsladden ansluts.

När den går på batteriet kommer färgen tillbaks direkt.

Jobbigt då jag laddat ner telia play+ då streamat drar batteri

och måste vara anslutet till laddaren

Datorn är en toshiba som är några år gammal ja.

Link to comment
Share on other sites

Samma problem som i denna tråd alltså?

https://eforum.idg.se/topic/357174-streamad-film-typ-youtube-mfl-blir-svartvitt/

 

Du kollar på film, i båda fallen, direkt på datorns inbyggda bildskärm va?

Hur blir det om du kollar på en filmfil som ligger sparad på datorn?

 

Är datorn ansluten mot nätverket via kabel eller via WiFi?

Kan du testa båda sätten?

 

Jag har ingen aning egentligen vad detta beror på, verkar väldigt märkligt, borde nästan ha blivit tvärtom (i så fall).

 

Link to comment
Share on other sites

Hej det är då jag ansluter 220v laddaren som fenomenet uppstår...inte alla filmer på youtube blir svartvita

men många blir det...blir även så om jag har en platt tv genom hdmi kabel som skärm.

Även om jag tar bort batteri o kör bara på kabeln.

likadant på mediaplayer osv.

nåt stör ut något när laddkabeln anslutes.

Link to comment
Share on other sites

Se https://forums.tomshardware.com/threads/why-does-the-color-disappear-from-videos-when-i-plug-in-my-laptop.2927758/

Citat

I went to settings> display > advanced settings> display adapter properties> opened the Catalyst Control center> Video> color> and hit restore defaults. This eliminated the issue I was having where videos would be displayed in greys and restored the color.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share



×
×
  • Create New...