Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
couchboy

Problem med en samsung a40

Rekommendera Poster

couchboy

Hej! Som rubriken lyder så här jag problem med min samsung a40. Problemet är att skärmen tänds och lyser under samtal. Vilket innebär att den öppnar program. Avslutar samtalet å massa grejer. Problemet började efter en systemuppdatering. Dock funkar den sporadvis typ 5 min. Fick göra en bevisfilm till samsung support som påstod att inget var fel. Dom har installerat om telefonen, bytt mainboard och fingeravtryck sensor på den men problemet kvarstår. Har sett på engelska forum att folk med samma modell upplevt samma problem och som också börja för några veckor sen. Nån som har nåt råd vad man kan göra. Vart på service 2 gånger...

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mikael63
6 timmar sedan, skrev couchboy:

att folk med samma modell upplevt samma problem och som också börja för några veckor sen.

Då kommer kanske Samsung med en uppdatering snart, trots att det "inte är något fel."

Att program öppnas, samtalet avslutas mm beror väl på att skärmen är "igång" och att örat, kinden kommer åt det som finns på skärmen?

Alltså att problemet "bara" är att skärmen inte släcks?

 

Använd headset.

 

Testa annan "dialer", om det är möjligt.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
couchboy

Tack för svar!

Jo precis skärmen går ju igång och jag kommer därmed åt massa grejer när jag sätter den mot örat. den funkar ofta ett tag och blir svart men sen tänds den även fast jag inte ändrat position utan håller den stilla mot örat. ibland vill den slockna igen om jag tar bort från örat å sen har tillbaks den men ibland reagerar den inte alls. har google sökt lite och hittat i engelska forum folk som började få liknande problem för nåra veckor sen. men på samsung support sa dom att dom inte fått in telefoner med samma problem tidigare.

 

Vill helst inte använda headset.. då jag lämnat in den 3 gånger ska den skickas in till samsung för eventuell reklamation. får se hur det går. skulle ta 2-3 veckor för beslut. får jag tillbaka den ska jag prova annan dialer. hur hittar man en sån isf? å vilken ska man använda?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...