Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem med Google Photo


Mesa
 Share

Recommended Posts

Problem med Google Photo i molnet som jag har som automatisk backup från mobilen. Men jag kommer inte som förut förra året in på sidan via min dator utan får svaret: "Sidan fungerar inte
accounts.google.com omdirigerade dig för många gånger.

ERR_TOO_MANY_REDIRECTS"

Var och hur kan jag få hjälp med detta? Eller är jag tvungen att ladda bilderna manuellt till min dator? Jag använder Opera mest.

Tacksam för hjälp!

Link to comment
Share on other sites

11 minuter sedan, skrev Mesa:

Jag använder Opera mest

Prova med en annan webbläsare för att se om problemet går att härleda till just Opera eller om det är något annat.

Link to comment
Share on other sites

Tusen tack, det hjälpte!!!? Jag använde Microsoft Edge och så enkelt var det!

Men kan det vara inställningar på Opera eller varför det inte fungerar?

Link to comment
Share on other sites

Jag har för mig att jag har haft likadant problem med Opera. Ja, kanske en inställning, men var?

Det kan också bli så att om du testar med Opera, efter att du kommit in med Edge, att det fungerar då.

 

Om man gillar Opera men inte kan använda den kan Vivaldi vara ett alternativ. Man kan säga att Vivaldi är en mix av Opera och Chrome.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share



×
×
  • Create New...