Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Mesa

Problem med Google Photo

Rekommendera Poster

Problem med Google Photo i molnet som jag har som automatisk backup från mobilen. Men jag kommer inte som förut förra året in på sidan via min dator utan får svaret: "Sidan fungerar inte
accounts.google.com omdirigerade dig för många gånger.

ERR_TOO_MANY_REDIRECTS"

Var och hur kan jag få hjälp med detta? Eller är jag tvungen att ladda bilderna manuellt till min dator? Jag använder Opera mest.

Tacksam för hjälp!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
11 minuter sedan, skrev Mesa:

Jag använder Opera mest

Prova med en annan webbläsare för att se om problemet går att härleda till just Opera eller om det är något annat.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tusen tack, det hjälpte!!!😄 Jag använde Microsoft Edge och så enkelt var det!

Men kan det vara inställningar på Opera eller varför det inte fungerar?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag har för mig att jag har haft likadant problem med Opera. Ja, kanske en inställning, men var?

Det kan också bli så att om du testar med Opera, efter att du kommit in med Edge, att det fungerar då.

 

Om man gillar Opera men inte kan använda den kan Vivaldi vara ett alternativ. Man kan säga att Vivaldi är en mix av Opera och Chrome.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...