Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
LGblomma

Efter flytt till windows-server

Rekommendera Poster

Efter att Loopia flyttat min hemsida till windowsserver så slutade forumet fungera, det var 15 år sedan jag gjorde hemsidan med hjälp av att klippa och klistra och det har fungerat perfekt tills nyss..  Kan någon se fel i detta korta kodutdrag, databaskopplingen DRead är det enda jag har lagt till, för det sa dem till mig att göra.

 

<%Set RecSet    = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")

Conn.Open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("/DRead/forum.mdb")

SQL = "SELECT * From forum WHERE id=" & Request.Querystring("id")
RecSet.Open SQL, Conn, 3, 1
%>

Som ni förstår så vet jag ingenting om någonting längre..

 

/ Tack

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vad är det för felmeddelande du får?

 

Och du kör dessutom det som kallas för klassisk asp, något Microsoft mer eller mindre lagt ned, så du borde byta. Att dessutom använda en access-databas är inte heller en särskilt bra lösning. Ja det har kanske fungerat i 15 år, men det kommer nog inte hålla 15 år till och du kommer nog uppleva mer och mer problem så om jag vore du så skulle jag kolla på att migrera till någon annan lösning för det kommer nog ge dig mindre problem i framtiden.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...