Just nu i M3-nätverket
Jump to content

ComHem Trygg Surf


RN93
 Share

Recommended Posts

Hej allihopa

Jag har idag ComHem och upptäckt att jag har även tillgång till antivirus från dem så kallad Trygg Surf som erhålls av F-Secure.

Jag undrar hur bra den är? Svårt att hitta några recensioner om det förutom en videoklipp där man påstår att det är bluff.

 

Med tanke på att det kostar bara 39kr i månaden upp till 5 enheter så är det bra pris framförallt då man kan betala per månad istället för hela beloppet på en gång.

Annars brukar jag ha Bitdefender Internet Security som skydd mot dator, men nu när jag upptäckt att jag har tillgång till antivirus från ComHem såm erhålls av F-Secure för ett bra 20190119_ComHem.thumb.png.c828f9f469caead4ce8462f4756b3ddb.pngpris så vill man veta lite mer om den.

Link to comment
Share on other sites

Tack för era svar! :)

Jag undrar även om ComHems Trygg Surf är passerad på "F-Secure Safe" eller kan det vara något annat från deras sortiment?

 

Har haft Avast antivirus i många år men eftersom med åren hade jag märkt att mina enheter blev slöa av Avast så bytte jag till Bitdefender internet Security vilket kändes bättre.

I och med ComHems erbjudandet med Trygg Surf så tänkte jag prova på det. Som jag förstår med ComHems Trygg Surf så erbjuder det bara ytligt  säkerhet och vilket innebär då att för att ha fullständig säkerhet så måste man använda tredje part program som brandvägg.

 

Har läst många olika recensioner för alla de populära virusskydden och oavsett vad man väljer så får man samma bra skydd.

Edited by RN93
Link to comment
Share on other sites

Det kan vara väl värt att även titta på hur ett val av antivirusprogram belastar datorn https://www.av-comparatives.org/tests/performance-test-october-2018/. Här går än så länge MS Defender bort för mig.

Brandväggen är idag inte lika stort bekymmer som för några år sedan med äldre operativsystem.

Edited by Thirteen
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Create New...