Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
The Wikstrand

Filmora Wondershare, hjälp mig snälla! Ljud ej i sync

Rekommendera Poster

Hej! Jag gör Youtube-viedos och har använt Wondershare Filmora i ca ett år utan problem. Men efter att de släppte en ny version i november eller något åt det hållet, är allt nu förstört. 

Ljudet hamnar gradvis mer och mer ur sync, vilket betyder att efter en minut är ljudet ca 0,1 sec fel, efter fem minuter ca 1 sekund och så vidare, det gör redigering helt omöjligt eftersom jag måste klippa på "fel" ställe och då i bästa fall kommer jag att behöva minst tio-tolv gånger så lång tid på mig att redigera, jag har varit i kontakt med de ett par gånger, men ingenting som de har föreslagit har hjälpt. Jag har kollat råmaterialet, det fungerar alldeles utmärkt, det är inte kameran som är problemet, det är Wondershare. Jag har också kollat ett annat redigeringsprogram, där fungerade det också. Mitt problem är också att jag är extremt oteknisk och har ingen att komunisera med, så hjälp mig PCföralla, ni är mitt enda hopp!

 

/The Wikstrand 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hej och välkommen till Eforum.

 

Har du fortfarande problem med detta?

I  princip är det 3 olika scenario som kan orsaka detta och se noggrant (klicka) närmare:

775752355_Videooutofsync.PNG.75205346139f015a40ed3505227bd2bb.PNG

 

Se detta: Filmora Wondershare - How to fix Audio Sync problem in Camtasia

Ta en titt även om du inte kör exakt likadant, så försök att följa tipsen 1-4.

 

Återkom och berätta.

Mvh

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...