Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Kenneth T

LÖST Organizer Elements 14

Rekommendera Poster

Kenneth T

Nu strular mitt Elements - igen. Nu tänkte jag äntligen ta tag i katalogiseringen av mina bilder, jag använder Elements 14.

Problemet uppkommer när jag ska lägga till platstaggar till bilderna, med min gamla installation så öppnades alltid en ny flik med en karta där jag kunde söka efter orter eller manuellt söka efter en plats och markera vart bilderna är tagna. Jag har inte den funktionen i kameran där bilderna taggas med GPS-information utan jag gör det manuellt. Nu krånglar funktionen, fliken öppnas men någon karta dyker inte upp, jag kan göra en indexsökning och få fram plats, men vad hjälper det när inte funktionen med platstaggar fungerar. Det verkar som det inte finns någon länk i elements som öppnar kartan, misstänker att det är Google maps som ska öppnas. Någon som har någon vettig lösning på problemet?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Kenneth T

Jag hade lagt problemet åt sidan och inte lagt något mer felsök på det. Tack ska du ha för info om detta, nu vet jag åtminstone vad som är fel och att jag måste uppgradera för att få det att fungera.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...