Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Massor med jobbiga popups i Chrome!


Skorpion76

Rekommendera Poster

Jag har haft Chrome installerat på datorn, men fick ta bort det eftersom det började komma men massa konstiga och jobbiga popups. Jag vet inte om jag hade lyckats med konststycket att få in något virus i datorn, men förutom de vanliga popupsen som kom med allmänna nyheter och händelser på Facebook kom det en massa andra popups också. En del av dem såg till och med ut att komma från porrsidor. Jag försökte stänga ner dem, men hela tiden dök det upp nya och dessutom kunde det komma flera stycken på en gång. Är det någon mer som känner igen det?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Brukar bero på att man har något reklamtillägg installerat i Chrome. Finns ett flertal trådar i Eforum där olika medlemmar får hjälp med att ta bort sånt.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Se nr 5 här
https://liveatlund.lu.se/sites/help/sv-se/SitePages/Google Chrome.aspx

 

"Tillåt ingen sajt att visa pop-ups" brukar vara standardinställningen. Klicka i det om du råkar ha "Tillåt alla sidor att visa pop-ups" markerat.

 

Det står nog någonstans i Google Chrome- hjälpen också. Jag ska titta efter hur det ser ut i mina inställningar i Chrome. Jag befinner mig just nu i Firefox, min älsklingswebbläsare <3.

 

Ja här står det

https://support.google.com/chrome/answer/95472?co=GENIE.Platform%3DDesktop&amp;hl=sv

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...