Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bugg i Sims 2 efter installation av LiL. Hjälp sökes.


DePhaz

Rekommendera Poster

Go kväll.

 

Eller natt kanske jag ska skriva. Har ett litet problem med mitt kära datorspel som jag spelat i drygt 10 år och jag undrar om någon här spelar det och kan hjälpa till. Spelat är The Sims 2 och problemet jag har började ungefär i samband med att jag installerade Apartment Life (Eller Livet i Lägenhet som det heter på svenska). Har efter det installerat en del eget material såsom kläder, fordon och andra objekt och vet inte var jag ska börja söka efter felkällan. Felet jag har är att simmar som bor i mina två "downtowns" (underkvarter skapade med expansionen Nattliv) inte kan kontrollera matförrådet. En sim boende i student underkvarteret (i eget hus) kunde dock kontrollera matförrådet. Det är möjligt att denna handling inte alls ingick utan var del av ett hack. Vad värre är: en av mina simmar kan inte fylla på mat i kylskåpet! Ingen i hushållet kan göra något med matkorgen. Mycket mystiskt. Har plockat ut alla hack som har det minsta med mat att göra men problemet kvarstår. 

 

Jag har denna fråga uppe borta på MTS men jag vill inte skapa osämja där genom att meddela att jag vägrar göra "50/50" vilket innebär att man plockar bort eget material och lägger tillbaka det igen tills problemet uppstår. Min "Downloads" katalog är mycket oorganiserad och på 10 år har det samlat på sig en del. Den felaktiga filen kan vara var som helst i katalogen. Det kommer att ta veckor att felsöka detta och det vill jag inte lägga ner.  Kan inte plocka bort den senaste expansionen då alla sparfiler som gjorts med den är lite annorlunda. De skulle alltså inte gå att spela utan expansionen. Behöver hjälp! 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Flyfisherman

Låter som du fått korrupta filer.

Se detta med olika tips på SimsWiki: Avoiding corruption

 

 Se också denna http://simswiki.info/wiki.php?title=Game_Help:Corrupted_Objects.package

En bit ned på sidan där det står: Replace Objects.package och följ instruktionerna noga, sedan letar du reda på tex. Apartment Life i slutet på stycket.

 

Annars i nästa stycke som heter: What can I do if that doesn't work?

Finns också en del tips.

 

Det är vad jag kan bidra med eftersom jag själv inte spelar Sims och om inte detta löser dina problem eller du får något annat tips, så kolla dessa eller starta en tråd i någon av dessa forum:

i rätt underkategori https://gamefaqs.gamespot.com/pc/category/242-simulation-virtual-virtual-life?page=2

eller http://forums.thesims.com/en_US/categories/the-sims-2-general-discussion

 

Mvh

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...