Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
JobbiSchweiz

Ny utmaning i Schweiz med bolags andelar, framtidens ledare? Vi söker en fullstack utvecklare

Rekommendera Poster

JobbiSchweiz
Postad (redigerade)

Hej,

 

ett ungt team söker en utvecklare som kan tänka sig att komma ner till schweiz och arbeta med oss. 

 

vi utvecklar en global b2b platform och söker en person vill hjälpa till forma produkten och gärna även kan tänka sig att ta en ledande rolle över den framtida utveckling och bygga upp ett team etc.

 

Utöver lön, erbjuder vi den rätte kandidaten mjöligheten andelar i bolaget. vi är en positiv och flexibel grupp där trivsel och välmaende är viktigt.

Vi hjälper dig naturligtvis med att "hitta rätt" här nere.

 

Var tekniska omgivning bestar av: Ruby,ruby-on-rails,postgresql,reactjs,redux, redis, sass, git, git-flow, heroku, heroku-toolbelt, php,rest,bsd,linux, html, socket.

 

Även freelancer är välkommna.

 

Skicka oss ett meddelande, sa hör vi av oss.

 

 

Redigerad av JobbiSchweiz

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu • Liknande Innehåll

  • linalarsson
   Av linalarsson
   Är du utbildad eller självlärd inom webbutveckling? 
    
   Söker en person som vill arbeta som ansvarig för webbsidan hos ett roligt företag i bilbranschen. Arbetet innebär ett övergripande ansvar för företagets webb vilket innefattar både hemsida, intranät, webbshop och egenbyggd konfigurator för offerter. Många av funktionerna underhåller och utvecklar du själv men i vissa fall agerar du kravställare mot IT-partner. Förutom daglig drift, optimering och utveckling får du driva större projekt där vi bl.a. vill sy ihop vår webbshop med vårt affärssystem.
   Du är van att arbeta med front-end och har utvecklat hemsidor tidigare, antingen i arbetslivet eller egna projekt. För att lyckas i rollen behöver du ha arbetat med HTML/HTML5, Javascript, CSS, WordPress och Drupal. Det är ett stort plus om du delar kundens intresse för bilar. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt körkort B.
   För mer information, kontakta mig på lina.larsson@autorekrytering.se alt. tel. 08-409 144 42.
  • evaw
   Av evaw
   Om rollen 
   Vi söker en vass programmerare med fokus på backend. Du kommer att ingå i ett team om sammanlagt 7 personer som jobbar agilt och tvärfunktionellt och består av både frontend- och backendutvecklare. Utvecklingsteamet samarbetar tätt med produkt- och affärsutvecklare. Tillsammans utvecklar vi funktionalitet som används av Blockets sajter runtom i världen. Vi gillar att utmana oss själva och lägger stor vikt vid att det ska vara kul att gå till jobbet.

   Detta är en spännande tjänst som innebär samarbete med våra kollegor i Barcelona, därför kommer en stor del av kommunikationen ske på engelska och det är en fördel om du gillar tapas.

   Varför jobba på Blocket? 
   Blocket är en av Sveriges mest besökta webbplatser och är därför en mycket spännande produkt att jobba med. Det är också en teknisk utmaning att få Blocket att fungera eftersom många användare använder sajten samtidigt och det är mycket data att bearbeta. Just nu står teamet inför många roliga utmaningar och du kommer få vara med om att ta fram spännande funktioner för Blockets kunder.

   Vem är du? 
   För att passa in och trivas hos oss på Blocket är det viktigt att du är trygg, enkel, effektiv och engagerad. I din yrkesroll brinner du för kvalitet och automatisering, du är social, ansvarsfull, tycker om att lära dig nya saker och gillar nya utmaningar. Du trivs att jobba som utvecklare i ett team och att dela kunskaper med dina kollegor. Du jobbar prestigelöst och fokuserar på att klara av utmaningar.

   Du har:
   Jobbat ett par år med professionell programmering och har mycket goda kunskaper inom Python, Webbtekniker (HTTP, JSON, APIer) samt SQL. Erfarenhet av unit-testning och systemtester. Examen som högskoleingenjör, civilingenjör, M.Sc eller har motsvarande kunskaper. Erfarenhet av Linux-miljöer. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har: 
   Erfarenhet av att jobba med Amazon Web Services och Micro Services. Om Blocket 
   Blocket är ett teknikbolag i grunden och erbjuder en innovativ, avslappnad miljö i öppet landskap. Fokus ligger på att skapa en trygg arbetsplats där du kan känna dig som hemma. Bland annat får du tillgång till förmåner såsom SATS-kort, naprapat, massör, fri sjukvård, frukost en dag i veckan och fika på fredagar. Vi lägger också stor vikt på din kompetensutveckling och du har självklart möjlighet att gå på konferenser och kurser som passar dig. Vi har också aktiviteter som "Hackdays", där du får utrymme att visa din kreativitet. Blocket har som målsättning att bli Sveriges bästa arbetsplats och jobbar med ett kontinuerligt förbättringsarbete.
    
   Ansökan: https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-stockholms-stad/Blocket/Utvecklare-till-Blocket/1324163
  • evaw
   Av evaw
   Om jobbet
    
   Är du grym på Java och vill jobba med den senaste tekniken? Gillar du nya utmaningar och arbeta med de senaste FinTech innovationerna?
    
   Vi på Megasol letar efter dig!
    
   Du kommer att bli en del i vårat Uppsala team som idag jobbar med den allra senaste teknologin inom FinTech. Din huvuduppgift blir att bidra till utveckling av våran Corniche server, kärnan i vårat system som via klient-server teknologi kopplar samman den finansiella världen. Du kommer att få jobba med både stora och små projekt, ofta samtidigt, som alla bidrar till att göra Corniche bättre utifrån våra kunders önskemål.
    
   Du skall vara duktig på att självständigt lösa arbetsuppgifter, men gillar givetvis att diskutera programmeringsutmatningar med dina medarbetare. Du försöker alltid hitta den bästa lösningen på dom uppgifter du ställs inför och känner stort ansvar för den källkod du skapar.
    
   Några av de teknologier/ramverk du kommer att jobba med är Java, Spring, TestNG, Hazelcast, Gradle, IDEA, GIT, SQL Server, RESTful web services m.fl.
    
   Vi erbjuder dig ett sammansvetsat gäng som tillsammans gillar att lösa dom uppgifter vi ställs inför. Vi är ödmjuka, har fötterna på jorden och gillar att gå till jobbet på morgonen och vi tror att du är likadan. Vi ger dig en spännande arbetsplats med stora möjligheter till att utveckla ditt yrkeskunnande.
    
   Ansökan: 
   https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-uppsala-stad/Megasol-Technologies/Java-systemutvecklare/1347063?fl=1&o=0
  • evaw
   Av evaw
   Om jobbet
    
   Är du en riktigt duktig projektledare med koll på detaljer? Gillar du nya utmaningar och arbeta med systemlösningar inom IT och FinTech?
    
   Vi på Megasol letar efter dig!
    
   Du kommer att bli en del i vårat Uppsala team som idag jobbar med den allra senaste teknologin inom FinTech. Dina huvuduppgifter blir att organisera, strukturera och resursfördela allt arbete hos oss. Du kommer att vara länken mellan våra programmerare och kunder. Många gånger är du med från projektstart där du definerar vad som skall göras, till genomförande, kvalitetskontroll och slutligen leverans. Du kommer att samtidigt hantera flera projekt, både stora och små där det är viktigt att prioritering och resursfördelning sker på ett bra sätt även mellan projekten.
    
   Du är duktig på att självständigt lösa arbetsuppgifter, men gillar givetvis att diskutera problem och du kommer alltid att ha stort stöd från ledningsgruppen där vi tillsammans söker lösningar hur vi skall fördela resurser för att bäst hjälpa våra kunder.
    
   Du har flera års arbetslivserfarenhet av att driva IT projekt, gärna relaterade till dataprogramutveckling. Du skall flytande i både tal och skrift hantera svenska och engelska. Som person är du framåtdrivande, social och positiv.
    
   Vi erbjuder dig ett sammansvetsat gäng som tillsammans gillar att lösa dom uppgifter vi ställs inför. Vi är ödmjuka, har fötterna på jorden och gillar att gå till jobbet på morgonen och vi tror att du är likadan. Vi ger dig en spännande arbetsplats med stora möjligheter till att utveckla ditt yrkeskunnande.
    
   Ansökan: 
   https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-uppsala-stad/Megasol-Technologies/IT-Projektledare/1347062
 • Senaste som Tittar

  Inga registrerade medlemmar är inne på denna sida.

 • Obesvarade ämnen

 • Nya ämnen

 • Aktuella jobb

  Alla lediga jobb
×
×
 • Skapa nytt...