Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
banji

LÖST kameran i paddan

Rekommendera Poster

Hej, när jag försöker använda  paddans kamera, så dyker det upp en liten vit skylt där det står att kameran är stoppad och sidan är helt svart, någon som vet och kan hjälpa?

Jill

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Har du testat att starta om paddan

 

Tips för din iPhone eller iPad: Kameraet fungerar inte

  • Se till att Appen du använder har rätt behörigheter. Gå till Inställningar> Sekretess> Kamera> och kontrollera att alla appar som du vill använda kameran är påslagen ON.
  • Kontrollera efter uppdateringar av iOS-program och, om det är tillgängligt, installera dem. För att göra det trycker du på  Inställningar> Allmänt> Programuppdatering . Om det inte finns någon uppdatering startar du om kameraprogrammet genom att dubbelklicka på hemknappen och sedan svepa upp kamerans app.
  • Andra sak du bör göra är att starta om enheten . Tryck bara på och håll nere knappen Sleep / Wake i några sekunder och skjut sedan den röda reglaget. Tryck sedan och håll nere på viloläge tills du ser Apple-logotypen.
  • Om omstart inte löser ditt problem, återställ alla dina återställningar. Gå bara till Inställningar> Allmänt> Återställ> Återställ alla inställningar . Observera att detta kommer att radera alla dina inställningar och inställningar, men oroa dig att du inte kommer att förlora några data.
  • Om problemet kvarstår kan du kanske återställa din enhet. För att göra det, tryck och håll ned strömbrytaren och hemmen (eller volymen ned för enheter utan mekaniska hem) tills du ser Apple-logotypen.
  • Om ingenting ovan hjälper hjälper du det här. Först säkerhetskopiera din enhet ( iTunes eller iCloud ) och radera din iPhone eller iPad. genom att gå till  Inställningar> Allmänt> Återställ> Radera allt innehåll och inställningar . Ställ in enheten som ny när du uppmanas att konfigurera enheten. Kontrollera om du raderar och ställer in som en ny enhet, löst ditt kameraproblem. Om ditt problem är borta, återställ enheten från din säkerhetskopia i iTunes.
Redigerad av Pelle Penna

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...