Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

en nätverksförändring upptäcktes err network


Darkside4

Rekommendera Poster

Jag fick detta meddelande när jag startade internet ( Comodo Dragon) 'en nätverksförändring upptäcktes err network', och jag googlade det, och laddade ner Driver Talent. Problemet är att jag inte vet vad jag ska fixa. Jag utgår från att något måste uppdateras - frågan är vad? Tacksam för hjälp.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Så vitt jag kan förstå är Driver Talent ett halvdant program för att uppdatera drivrutiner och eftersom meddelandet inte har något att göra med drivrutiner kan du avinstallera Driver Talent till att börja med.

 

ERR_NETWORK_CHANGED hör ibland ihop med att något spärrar internetåtkomsten, t ex Föräldrakontrollen. Är Föräldrakontrollen aktiverad i din dator?

 

Har du nyligen ändrat några inställningar som har med nätverk eller internet att göra?

 

Ibland kan det vara något tillägg i webbläsaren som strular så pröva med att inaktivera eller avinstallera alla tillägg och starta sen om webbläsaren eller avinstallera den, starta om datorn och installera den på nytt. Hämtat från: https://productforums.google.com/forum/?_escaped_fragment_=topic/chrome/P7qEIWA1__M#!topic/chrome/P7qEIWA1__M

 

Använder du ett VPN-program (eller ingår det i Dragon)?

Det kan också orsaka problemet: https://superuser.com/questions/747735/regularly-getting-err-network-changed-errors-in-chrome

 

Är det så att Comodo Dragon inte fungerar alls eller går det bra att använda den när du klickat bort meddelandet?

Fungerar andra webbläsare utan problem?

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...