Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Redigerat fixat! Problem med Deco M5 och Trend MIcro!


PelleSök

Rekommendera Poster

Problemet löst, hittade efter intensivt fingrande på olika blå texter i appen på min platta! När man skapar profiler ska man bocka för olika rubriker, utan att man egentligen får nån info om vad de gör eller vad de inte gör. Endast allmänna ord om säkerhet mm. Jag fick leta mig fram till hur man redigerar profiler för att kunna använda nätet på det sätt man vill! Det stora problemet är egentligen att det inte finns en handbok som lotsar en genom alla finesser som appen erbjuder!

(Om någon är intresserad av en utförligarre förklaring till var det sket sig och hur jag fixade det så skicka mig ett PM)

Deco M5 innehåller Trend Micros AV som blockar sidor utan att jag har möjlighet att påverka vilka! Jag ska in tll miljonlotteriet och trend blockar den sidan! Det finns en hänvisning längst ned på den sidan där man kan kolla varför. Där visas att sidan är säker men har nån slags 18 årsgräns, (adult). Man kan gå vidare och begära ändring av klassificering men jag har inte fått nåt gensvar på min begäran. När detta hade hänt insåg jag hur TM skulle konfigureras genom appen, vid installationen brydde jag mig inte om detta då jag trodde att TM var valbart tillägg! Trots att jag stängt av TMs funktioner i appen påverkas inte blocket. Jag har städat cash, internethistoria och kakor, bytt webläsare från FF till Opera, Edge och Chrome och testat i dessa med samma resultat i alla. Chrome kom fram till milonlotteriets inloggning men där blev det stopp!

Ska jag göra en fabriksåterställning av Decon och göra om allt från början? I så fall finns de gamla inställningarna lagrade nånstans i "molnet" så att ajg hamnar i samma slinga igen? Eller finns det nåt annat att göra?

Alla tips mottas tacksamt!

PS bifogade de två sidor som man kan klicka sig fram till.

Parental Control Restrictions.htmlTrend Micro Site Safety Center.html

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...