Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Officelicens


Pelle Penna

Rekommendera Poster

Kan någon svara på detta.

Har tillgång (har haft) till ett antal office 2010 licenser som är installerade på några datorer. Nu skulle jag installera detta igen på en ny dator, men då är gränsen nådd och det går inte att aktivera programmet.

Kan jag avinstallera det på någon dator och istället få in det på den nya datorn, ungefär som Adobe har på sina CS6 sviter osv.

Om man kan. Hur gör man rent praktiskt för att Microsoft ska veta att programmet flyttas från en dator till en annan.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag kontaktade Microsoft per telefon i ett liknande ärende och lät dem plocka bort en aktivering så det gick att installera igen. Har även för mig att man är tvungen att ringa var gång vid ominstallation när maxantalet aktiveringar uppnåtts. Hoppas någon annan kan lämna telefonnr för jag har inte en aning där.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Microsoft har ju helt gjort om sina supportsidor i samband med Win 10, så detta nr finns inte där längre, man brukar få tag på det genom sin dator, när man vill omaktivera sin licens igen.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Själv kör jag LibreOffice för att slippa likande trassel.

Det är ett bra tips, men fungerar inte i detta fallet.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det ska gå. Man får göra som du själv är inne på, avinstallera programmet på en dator och sen installera det på den andra. Dock osäker på hur man gör med aktivering.

Dom bör ju rimligen skicka nån signal som känner av hur många det är installerat på. Om det inte godkänns direkt så brukar det dyka upp ett telefonnummer (som laso säger) som man kan ringa. Om det är lika nu sen win 10 kom vet jag inte, men så funkade det förut.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...