Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Aktivitetsfältets ikoner


tfhdesign

Rekommendera Poster

Kör Windows 10 med senaste uppdateringen på en PC. Senaste tiden så startar inte datorn helt och detta sker nästan varje morgon. jag kommer så långt att skrivbord/bakgrundsbild visas men ikonerna till vänster visar bara Startknapp och Sök men det går inte att klicka på dem(vä eller hö),Till höger visas alla ikoner men det går inte att klicka på dem. Jag har aktivitetsfältet i nederkant och har win 10 standardinställning för fältet. När ovanstående händer så snurrar muspekaren hela tiden när jag pekar på fältet.Måste trycka ctrl+alt+del för att starta om och omstarten tar ca 8 min. Annars tar omstarten bara <2 min.

 

Någon som har erfarenhet av problemet och/eller tips om att åtgärda detta?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hade ett liknande problem tidigare i våras. Då var det en uppdatering som låg och spökade och inte installerades. Startknappen fungerade inte osv. 

Jag löste detta (ev en slump) med ctrl+alt+delete. Då dök en avstängningsknapp upp längst ned till höger på skärmen och när jag klickade på denna så fann jag att det stod UPPDATERA OCH STÄNG AV och efter att ha gjort detta så fungerade allt igen.

Testa detta för säkerhetsskull.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 1 month later...

Jag hade ingen väntande uppdatering där, men ett antal dagar senare kördes en Win 10 uppdatering och nu har det funkat i ca 2 veckor :) , En större Win 10 uppdatering kördes nu en dag före nyår och nu startar datorn snabbare oxå, helt otroligt!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...