Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
tfhdesign

LÖST Aktivitetsfältets ikoner

Rekommendera Poster

tfhdesign

Kör Windows 10 med senaste uppdateringen på en PC. Senaste tiden så startar inte datorn helt och detta sker nästan varje morgon. jag kommer så långt att skrivbord/bakgrundsbild visas men ikonerna till vänster visar bara Startknapp och Sök men det går inte att klicka på dem(vä eller hö),Till höger visas alla ikoner men det går inte att klicka på dem. Jag har aktivitetsfältet i nederkant och har win 10 standardinställning för fältet. När ovanstående händer så snurrar muspekaren hela tiden när jag pekar på fältet.Måste trycka ctrl+alt+del för att starta om och omstarten tar ca 8 min. Annars tar omstarten bara <2 min.

 

Någon som har erfarenhet av problemet och/eller tips om att åtgärda detta?

Redigerad av tfhdesign

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Pelle Penna

Hade ett liknande problem tidigare i våras. Då var det en uppdatering som låg och spökade och inte installerades. Startknappen fungerade inte osv. 

Jag löste detta (ev en slump) med ctrl+alt+delete. Då dök en avstängningsknapp upp längst ned till höger på skärmen och när jag klickade på denna så fann jag att det stod UPPDATERA OCH STÄNG AV och efter att ha gjort detta så fungerade allt igen.

Testa detta för säkerhetsskull.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
tfhdesign

Jag hade ingen väntande uppdatering där, men ett antal dagar senare kördes en Win 10 uppdatering och nu har det funkat i ca 2 veckor :) , En större Win 10 uppdatering kördes nu en dag före nyår och nu startar datorn snabbare oxå, helt otroligt!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...