Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Saknar behörighet


Josef2

Rekommendera Poster

Det är så frustrerande att inte kunna hantera datorn med Windows 7 Ultimate installerad. Vill jag avinstallera ett program, t.ex. Malwarebytes Antimalware har jag inte behörighet att göra det. Skall jag vända mig till Microsoft för att avinstallera. Vansinnigt!

 

Har provat att köra kommandotolken som administratör och skriva:

net user administratör /Active:yes, sedan enter och då skulle skapas ett nytt konto med all behörighet men utan lösenord, tyvärr händer inget utom meddelandet att kommandot utfört. Fattar inte varför det skall  finnas behörighet som är inaktiverad.

 

Windows hemliga administratör 20171116.doc

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det var ett tag sen jag hade Windows 7 men jag kan inte minnas att jag hade något problem med att avinstallera något där. Vet inte om det berodde på att jag redan från början valde att logga in i mitt Windows 7 med ett lösenord. Hursomhelst  så läs vad som står i den här tråden:

http://forum.pctidningen.se/forum/windows/amne/upphojt-administrator/

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Fattar inte varför det skall  finnas behörighet som är inaktiverad.

För att datorn inte ska vara så lätt att infektera med virus och andra skadliga program. Sånt var verkligen ett stort problem med Windows XP.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det är möjligt att Malwarebytes Clean Uninstall Tool avinstallerar ditt Malwarebytes åt dig.

När man annars inte kan avinstallera ett program i kontrollpanelens Program & funktioner, vilket har hänt mig i Windows 10, kan Windows Felsöknings- och fixverktyg hjälpa en: https://support.microsoft.com/en-us/help/17588/fix-problems-that-block-programs-from-being-installed-or-removed

Jag körde verktyget online från Firefox och efter att verktyget visat mig de program jag hade i Program och funktioner fick jag markera det program jag inte kunde avinstallera och efter några minuter, då jag kunde se att verktyget arbetade, så avinstallerades det program jag ville bli av med.

 

Vad verktyget fixar
Corrupted registry keys on 64-bit operating systems
Corrupted registry keys that control the update data
Problems that prevent new programs from being installed
Problems that prevent existing programs from being completely uninstalled or updated
Problems that block you from uninstalling a program through Add or Remove Programs (or Programs and Features) in Control Panel
 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...