Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Adobe Photoshop Elements 7


Jaroma

Rekommendera Poster

Har ovanstående program installerat och nu har det upphört att fungera. Nöjer mig med detta trots det är gammalt. Har W10/64 installerat. Är programmet möjligen för gammalt för operativsystemet? Inbillar mig att det upphörde att fungera vid en uppdatering av operativsystemet. Har en äldre dator W10/32 också och där fungerar det. Har PSE 18 provinstallerat men tycker det är mycket pengar för det. Strax under tusenlappen. Går det att fixa så detta gamla program  fungerar? Har även provat ominstallation men hjälper inte.

 

/Jaroma.

Redigerad av Jaroma
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Windows brukar vara duktigt på att köra gamla program, men med Windows 10 så försöker Microsoft förnya sig och jag kan tänka mig att dom kommer försöka offra bakåtkompatibiliteten i samband med Windows 10 uppdateringar.

 

Men du kanske kan prova så här. Högerklicka på ikonen för Photoshop och välj Öppna filsökväg. Då borde du få upp ett uforskarfönster där det ligger en genväg för Photoshop. Högerklicka på den och välj Egenskaper.

 

Där borde du ha en flik som heter Kompatibilitet. Välj den och förhoppningsvis har du en kryssruta som heter något i stil med Kör i kompatibilitetsläge. Kryssa i den och i menyn under, välj Windows 7. Tryck ok och försök starta Photoshop igen.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack för tipset! Dock fungerade det inte. Får en dialogruta där det informeras om en betaluppgradering och därför är det inte kompatibelt med Windows. Ska jag ha programmet (PSE 18) får man nog vackert betala.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Elements 7 är ju ganska gammalt, från XP-tiden, så det är inte så konstigt att det inte fungerar idag. Du får nog tyvärr tänka om, det har ju också hänt en hel del i vad Element 2018 klarar idag mot vad 7:an kunde. Visst kostar den en del, men vad är det för alternativ?

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Som sagt innan, vill man ha programmet och det vill jag nog, så får man betala. Visst finns annat men är lite inkörd på detta. Även om det är nytt så känner man igen kommandona en del. Det får bli PSE 18!

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Har provat flera ggr. att ominstallera men hjälper inte. Som jag skrev innan så fordrar det en betaluppdatering och då hjälper det nog inte hur många ggr. man installerar om. Däremot funkar det på den gamla datorn med W10/32.

Redigerad av Jaroma
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...