Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tangentbord


hup151_t

Rekommendera Poster

Har ett tangentbord Logitech K 520 som jag varit nöjd med i ett par år. Nu börjar ctrl-tangenten ha en tendens att fastna i nertryckt läge. Finns nåt enkelt sätt att få den fungera korrekt igen?

 

Hittade inget bra avsnitt att placera tråden i. Om det är fråga om rengöring så kanske det är helt rätt eftersom det finns trådar om rengöring av stekpannor....

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det brukar vara lätt att peta bort tangenterna för att kunna som om det är något inunder som klibbar. Är det däremot "längre in" i tangentbordet så är det nog svårare. 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Om du skall rengöra, så är det enda alternativet att använda Isopropanol eller isopropylalkohol (samma sak).

Finns att köpa på Kjell & Company https://www.kjell.com/se/sortiment/hem-kontor-fritid/kontorstillbehor/kemi-spray-lim/spray-olja-isopropanol/luxorparts-ipaclean-isopropanol-250-ml-p18358

 

Det skadar inte elektroniken ej heller kretskorten. Hur det är med resten kan jag inte svara på, men det är det enda rengöringsmedlet du någonsin skall använda- dock inte på bildskärmen, enär denna har en särskilt skyddande hinna, normalt fiberdukar fuktad med vatten därikring.

Mvh

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag har hört att man ska kunna köra tangenterna i diskmaskin och det kan det vara värt att göra om det har fastnat fullt med smulor, smuts och skräp mellan tangenterna. 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...